​Telefon: 29 42 35 02

​E-mail: fynshavstf@hotmail.dk​

​Ring til os på telefon: 29 42 35 02

​​Skriv til os på: fynshavstf@hotmail.dk

Snedker med service i fokus

Har du brug for en dygtig snedker, som ikke bare lægger vægt på det gode håndværk, men hvor den gode service og de små detaljer også er i centrum, så er Fynshav Snedker- & Tømrerforretning i Sønderborg på Als det oplagte valg.

Brede kompetencer som snedker

Gennem mange år har vi udført en bred vifte af opgaver for både private og erhverv i Sønderborg på Als og resten af Sønderjylland. Vi er en snedker, der arbejder med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov, og derfor er det vigtigt for os at få afstemt alle forventninger, inden vi går i gang med arbejdet, så der ikke opstår nogen misforståelser.

Professionel løsning inden for snedkerarbejde

Har du særlige ønsker, som vi skal tage en snak om, eller ønsker du rådgivning af vores dygtige snedker? Uanset hvor du står, og hvad du skal have lavet, så kan vi tilbyde en professionel løsning, hvor vi sparer med dig om snedkerarbejdet, så du er sikker på at få det bedst mulige resultat.


Ring til os allerede i dag, så vi kan drøfte, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din opgave. Vi træffes på telefon 29 42 35 02 eller på mail fynshavstf@hotmail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring mig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fynshav Snedker- & Tømrerforretning​​

​Gyden 56, 6440 Augustenborg

​E-mail: fynshavstf@hotmail.dk

​Telefon: 29 42 35 02

CVR: 33619170

  Find os på Facebook