​Telefon: 29 42 35 02

​E-mail: fynshavstf@hotmail.dk​

​Ring til os på telefon: 29 42 35 02

​​Skriv til os på: fynshavstf@hotmail.dk

​Udskiftning af tag udført af specialister

Hos Fynshav Snedker- & Tømrerforretning er vi specialister i alle former for tagarbejde, herunder især udskiftning af tag. Vi klarer alle opgaver inden for tagarbejde, herunder både reparationer, udskiftning eller vedligeholdelse af tagkonstruktionen.

Stor viden om udskiftning af tag

Vores arbejde kræver stor viden om faget, præcision og teknisk snilde. Derfor er det vigtigt, du vælger en kompetent fagmand til at håndtere udskiftningen af dit tag, men også dig øvrige tagarbejde. Kompetencen finder du selvfølgelig hos os. Vi har gennem mange år udskiftet taget på mange huse til forskellige kunder i Sønderborg på Als samt resten af Sønderjylland, som alle sammen har stillet høje krav til deres udskiftning af tag.

Vi arbejder med både hænder og sjæl, og det betyder også, at detaljerne i vores tagarbejde altid er i orden. Vi afslutter aldrig en opgave, før det hele er gennemset, og vi har sikret os, at vores udskiftning er, som du ønsker.

Nyt tag? Få professionel rådgivning

Vi har rigtig mange års erfaring i branchen, og derfor kan vi også tilbyde professionel rådgivning, når det kommer til udskiftning af tag, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst i dit tilfælde, eller hvis du gerne vil rådgives om, hvilken slags nyt tag vi skal lægge på dit hus.

Kontakt os på telefon 29 42 35 02 eller skriv til os på vores mail fynshavstf@hotmail.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit tag.

Ring mig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fynshav Snedker- & Tømrerforretning​​

​Gyden 56, 6440 Augustenborg

​E-mail: fynshavstf@hotmail.dk

​Telefon: 29 42 35 02

CVR: 33619170

  Find os på Facebook