​Telefon: 29 42 35 02

​E-mail: fynshavstf@hotmail.dk​

​Ring til os på telefon: 29 42 35 02

​​Skriv til os på: fynshavstf@hotmail.dk

Tømrerarbejde af høj kvalitet

Står du over for et tømrerarbejde, er der mange forskellige faktorer, du skal være opmærksom på. Hvilken løsning er den helt rigtige? Hvad passer til budgettet? Hvilke håndværkere skal udføre det pågældende tømrerarbejde, og kan du være sikker på, at tidsplanen overholdes? Det er nogle af de mange spørgsmål, rigtig mange stiller sig selv i forbindelse med sådan en proces. Hos os kan du dog være helt sikker på, at vi sørger for at rådgive og vejlede dig igennem hele processen.

Tæt samarbejde inden for tømrerarbejde

Hvis du lader Fynshav Snedker- & Tømrerforretning stå for dit tømrerarbejde, behøver du ikke at bekymre dig om noget. Vi kan nemlig stå for hele paletten fra A til Z. Vi har et tæt samarbejde med alt fra murere til elinstallatører og malere. Foretrækker du, at vi i stedet gør brug af dine egne foretrukne håndværkere, så gør vi selvfølgelig det.

Kvalitet hele vejen

Vi lægger vægt på kvalitet i alle henseender, og det gælder selvfølgelig også, når det gælder vores tømrerarbejde. Det gælder både i dialogen med vores kunder og i selve udførelsen af opgaven. Loyalitet og god service er nøgleord hos os, og det er også en af grundene til, at du aldrig kan komme til at gå galt i byen, når du vælger os som samarbejdspartner. Samtidig kører vi ud i hele Sønderjylland fra vores base nær Sønderborg på Als.


Skal du have udført tømrerarbejde, og ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Så Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 29 42 35 02 eller sende os en mail på fynshavstf@hotmail.dk.

Ring mig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fynshav Snedker- & Tømrerforretning​​

​Gyden 56, 6440 Augustenborg

​E-mail: fynshavstf@hotmail.dk

​Telefon: 29 42 35 02

CVR: 33619170

  Find os på Facebook