​Telefon: 29 42 35 02

​E-mail: fynshavstf@hotmail.dk​

​Ring til os på telefon: 29 42 35 02

​​Skriv til os på: fynshavstf@hotmail.dk

Tømrerfirma med mange års erfaring

Vi er et tømrerfirma som har mange års erfaring inden for langt de fleste tømrer- og snedkeropgaver. Hvad enten det er et nyt køkken, der skal monteres, døre og vinduer, der skal laves, et større renoverings projekt eller noget helt andet, kan vi som dit tømrerfirma sikre dig et godt resultat.

Et tømrerfirma med dygtige fagfolk

Vi går aldrig på kompromis med den høje kvalitet, vores tømrerfirma har været kendt for lige siden etableringen. Alle vores medarbejdere er dygtige fagfolk med stor erfaring inden for såvel store som små opgaver for private og erhverv på Als og i Sønderborg og resten af Sønderjylland.

Flotte og holdbare resultater

Når hjemmet skal have nye rammer, kan du trygt overlade arbejdet til Fynshav Snedker- & Tømrerforretning. Flotte og holdbare resultater er det, vores tømrerfirma er kendt for, og vi har tænkt os, det skal blive ved med at være sådan. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi som firma gør alt, vi kan, for at leve op til vores kunders forventninger.

Går du og overvejer at kontakte et tømrerfirma, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Ring på telefon 29 42 35 02 eller skriv til os på fynshavstf@hotmail.dk.

Ring mig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fynshav Snedker- & Tømrerforretning​​

​Gyden 56, 6440 Augustenborg

​E-mail: fynshavstf@hotmail.dk

​Telefon: 29 42 35 02

CVR: 33619170

  Find os på Facebook