Gulv & loft

Gulvbelægning i Augustenborg, Sydals, Nordborg, Sønderborg og omegn

Har du brug for gulvbelægning, så er Fynshav Snedker- & Tømrerforretning det rette firma til løsningen. Vi har mange års erfaring med træ- og gulvarbejde og er derfor også klar med et uforpligtende tilbud til dig.

GULVBELÆGNING UDFØRT AF ERFAREN GULVLÆGGER

Vi tilbyder lægning af nyt gulv direkte oven på det gamle gulv, men for at få det bedste resultat vil man i langt de fleste tilfælde lave en komplet udskiftning af det gamle gulv. Vi vil komme med vores faglige vurdering på dit projekt, så du er sikret den mest optimale gulvbelægning.

Du kan blandt andet vælge mellem parketbrædder, laminatbrædder, parketruder, stavparket eller massive gulvbrædder i flere bredder og tykkelser. Vi rådgiver om træsorternes bæreevne, robusthed og slidstyrke så du får en gulvbelægning der lever op til dine behov og ønsker.

VI TILBYDER MERE END BARE GULVLÆGNING

Vi kan påtage os flere opgaver end kun gulvbelægning. Der er også mulighed for at vi tager ansvaret for montering af nye vinduer eller døre, samt renovering af tag. Vores erfaring og kompetencer gør at vi kan klare alle opgaver indenfor snedker- og tømrerfaget.

Står den med en opgave der ikke omhandler gulvlægning kan du altid kontakte os og hører mere om dine muligheder.

LAD OS STÅ FOR LÆGNING AF DIT GULV

Vores kompetencer som gulvlægger gør os til et oplagt valg når du har brug for gulvbelægning.

Vi kan stå for lægning af alle typer gulve, og som kvalitetsbevidst gulvlægger garantere vi altid et godt slutresultat.

Der er mange faktorer som man skal tage højde for når man får lagt gulv. Det er utrolig vigtigt at have luftfugtighed og varme i tankerne når man lægger trægulve. Afhængig af årstiden vil trægulvet trække sig sammen eller udvide sig.

Når vi står for din gulvlægning vil det være lagt med tanke på alle vigtige faktorer, så du er sikret et fint og funktionelt gulv hele dets levetid.

MILJØVENLIGE LØSNINGER​ INDENFOR GULVBELÆGNING

Uanset hvor du bor, vil trægulve være en smuk og miljøvenlig løsning, der bidrager til et godt indeklima og giver behagelige lyse flader.

Kontakt os på telefon 29 42 35 02 for råd og vejledning, eller for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 29 42 35 02 eller send en mail til fynshavstf@hotmail.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.