Nyt tag

Nyt tag i Augustenborg, Sydals, Nordborg, Sønderborg og omegn

Hos Fynshav Snedker- & Tømrerforretning er vi specialister i alt tagarbejde, så uanset om du skal have lagt nyt tag eller lavet alment tagarbejde såsom reparationer, udskiftning eller vedligeholdelse af tagkonstruktionen, så kan vi hjælpe dig.

SKAL DU HAVE NYT TAG?

Der er ikke en opgave indenfor tagrenovering eller tagarbejde som vi ikke kan varetage.

Står din bolig overfor en større renovering, kan vi hos Fynshav Snedker- & Tømrerforretning også tilbyde montering af vinduer og døre samt gulvbelægning.

SPECIALISTER I ALT TAGARBEJDE

Vores arbejde kræver stor viden om faget, præcision og teknisk snilde. Derfor er det vigtigt, du vælger en kompetent fagmand til at lægge dit nye tag eller stå for renoveringen af det nuværende tag.

Hos Fynshav Snedker- & Tømrerforretning besidder vi alle de evner og kompetencer der skal til for altid at levere et tag i allerhøjeste kvalitet.

Vi har gennem mange år udskiftet tage på huse til forskellige kunder i Sønderborg på Als, samt resten af Sønderjylland, som alle sammen har stillet høje krav til deres tagdækning eller renovering af tag.

LÆGNING AF NYT TAG MED SANS FOR DETALJEN

Vi arbejder med både hænder og sjæl, og det betyder også, at detaljerne i vores tagarbejde altid er i orden.

Vi afslutter aldrig en opgave, før det hele er gennemset, og vi har sikret os, at vores tagrenovering eller tagdækning er, både som du ønsker, og naturligvis fejlfri.

Vi har styr på alt vedrørende regler omkring udskiftning af tag, samt kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl omkring byggetilladelsen ved tagudskiftningen.

Kunne du også godt tænke dig et flot, nyt tag? Vi kan lægge nyt tegltag i eksempelvis røde tegl og sortglaserede tegl. Vi lægger også mange andre typer tag – er du stadig i tvivl om du har brug for tagarbejde?

VI RÅDGIVER DIG UNDER HELE PROCESSEN

Vi har rigtig mange års erfaring i branchen, og derfor kan vi også tilbyde professionel rådgivning, når det kommer til udskiftning af tag og tagrenovering, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst i dit tilfælde, eller hvis du gerne vil rådgives om, hvilken slags nyt tag vi skal lægge på dit hus.

Alle henvendelser er uforpligtende og du får altid et godt tilbud eller et prisoverslag, så du kan overveje tilbuddet inden vi påbegynder en eventuel tagrenovering, eller andet tagarbejde.

HVAD KOSTER NYT TAG?

Kontakt os på telefon​ 29 42 35 02 eller skriv til os på vores mail fynshavstf@hotmail.dk​​ for at høre mere om priserne på for eksempel udskiftning af tag, eller fortælle om din opgave med henblik på at indhente et godt tilbud på tagarbejde. Du er altid velkommen til at kontakte os for en god samtale om dine behov.​