​ medlem af energivejlederen

​  MEDLEM AF zerobolig

✓  fokus på dine ønsker og behov

​Telefon: 29 42 35 02

​E-mail: fynshavstf@hotmail.dk​

​Ring til os på telefon: 29 42 35 02

​​Skriv til os på: fynshavstf@hotmail.dk

​Tagrenovering og udskiftning af tag udført af specialister

Hos Fynshav Snedker- & Tømrerforretning er vi specialister i alle former for tagarbejde, herunder især udskiftning af tag og tagrenovering. Vi klarer alle opgaver inden for tagarbejde, herunder både reparationer, udskiftning eller vedligeholdelse af tagkonstruktionen.

Udskiftning af tag med stor viden og erfaring

Vores arbejde kræver stor viden om faget, præcision og teknisk snilde. Derfor er det vigtigt, du vælger en kompetent fagmand til at håndtere udskiftningen af dit tag eller tagrenovering, men også dig øvrige tagarbejde. Kompetencen finder du selvfølgelig hos os. Vi har gennem mange år udskiftet taget på mange huse til forskellige kunder i Sønderborg på Als samt resten af Sønderjylland, som alle sammen har stillet høje krav til deres udskiftning af tag og ved renovering af tag.

Lægning af nyt tag med sans for detaljen

Vi arbejder med både hænder og sjæl, og det betyder også, at detaljerne i vores tagarbejde altid er i orden. Vi afslutter aldrig en opgave, før det hele er gennemset, og vi har sikret os, at vores tagrenovering eller tagdækning er, både som du ønsker, og naturligvis fejlfri. Vi har styr på alt vedrørende regler omkring udskiftning af tag, samt kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl omkring byggetilladelsen ved tagudskiftningen. 

Kunne du også godt tænke dit et flot, nyt tag? Vi kan lægge nyt tegltag i eksempelvis røde tegl og sortglaserede tegl. Vi lægger også mange andre typer tag - er du stadig i tvivl om du har brug for tagarbejde?

Professionel rådgivning ved udskiftning af tag

Vi har rigtig mange års erfaring i branchen, og derfor kan vi også tilbyde professionel rådgivning, når det kommer til udskiftning af tag og tagrenovering, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst i dit tilfælde, eller hvis du gerne vil rådgives om, hvilken slags nyt tag vi skal lægge på dit hus. Alle henvendelser er uforpligtende og du får altid et godt tilbud eller et prisoverslag, så du kan overveje tilbuddet inden vi påbegynder en eventuel tagrenovering, eller andet tagarbejde.

Hvad koster tagrenovering og andet tagarbejde?

Kontakt os på telefon 29 42 35 02 eller skriv til os på vores mail fynshavstf@hotmail.dk for at høre mere om priserne på for eksempel udskiftning af tag, eller fortælle om din opgave med henblik på at indhente et godt tilbud på tagarbejde. Du er altid velkommen til at kontakte os for en god samtale om dine behov.

Ring mig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fynshav Snedker- & Tømrerforretning​​

​E-mail: fynshavstf@hotmail.dk

​Telefon: 29 42 35 02

CVR: 33619170

  Find os på Facebook