​✓​ medlem af energivejlederen

✓​  MEDLEM AF zerobolig

âś“  fokus pĂĄ dine ønsker og behov

​Telefon: 29 42 35 02

​E-mail: fynshavstf@hotmail.dk​

​Ring til os på telefon: 29 42 35 02

​​Skriv til os på: fynshavstf@hotmail.dk

​Tagrenovering og udskiftning af tag udført af specialister

Hos Fynshav Snedker- & Tømrerforretning er vi specialister i alle former for tagarbejde, herunder især udskiftning af tag og tagrenovering. Vi klarer alle opgaver inden for tagarbejde, herunder både reparationer, udskiftning eller vedligeholdelse af tagkonstruktionen.

​

Udskiftning af tag med stor viden og erfaring

Vores arbejde kræver stor viden om faget, præcision og teknisk snilde. Derfor er det vigtigt, du vælger en kompetent fagmand til at hĂĄndtere udskiftningen af dit tag eller tagrenovering, men ogsĂĄ dig øvrige tagarbejde. Kompetencen finder du selvfølgelig hos os. 

​

Vi har gennem mange år udskiftet taget på mange huse til forskellige kunder i Sønderborg på Als, samt resten af Sønderjylland, som alle sammen har stillet høje krav til deres udskiftning af tag og ved renovering af tag.

​

Lægning af nyt tag med sans for detaljen

Vi arbejder med bĂĄde hænder og sjæl, og det betyder ogsĂĄ, at detaljerne i vores tagarbejde altid er i orden. 

​

Vi afslutter aldrig en opgave, før det hele er gennemset, og vi har sikret os, at vores tagrenovering eller tagdækning er, både som du ønsker, og naturligvis fejlfri.​

Vi har styr på alt vedrørende regler omkring udskiftning af tag, samt kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl omkring byggetilladelsen ved tagudskiftningen.

​

Kunne du også godt tænke dit et flot, nyt tag? Vi kan lægge nyt tegltag i eksempelvis røde tegl og sortglaserede tegl. Vi lægger også mange andre typer tag - er du stadig i tvivl om du har brug for tagarbejde?

​

Professionel rĂĄdgivning ved udskiftning af tag

Vi har rigtig mange ĂĄrs erfaring i branchen, og derfor kan vi ogsĂĄ tilbyde professionel rĂĄdgivning, nĂĄr det kommer til udskiftning af tag og tagrenovering, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst i dit tilfælde, eller hvis du gerne vil rĂĄdgives om, hvilken slags nyt tag vi skal lægge pĂĄ dit hus. 

​

Alle henvendelser er uforpligtende og du fĂĄr altid et godt tilbud eller et prisoverslag, sĂĄ du kan overveje tilbuddet inden vi pĂĄbegynder en eventuel tagrenovering, eller andet tagarbejde.

​

Hvad koster tagrenovering og andet tagarbejde?

Kontakt os pĂĄ telefon​29 42 35 02 eller skriv til os pĂĄ vores mail fynshavstf@hotmail.dk for at høre mere om priserne pĂĄ for eksempel udskiftning af tag, eller fortælle om din opgave med henblik pĂĄ at indhente et godt tilbud pĂĄ tagarbejde. 

​

Du er altid velkommen til at kontakte os for en god samtale om dine behov.​

Ring mig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fynshav Snedker- & Tømrerforretning​​

​E-mail: fynshavstf@hotmail.dk

​Telefon: 29 42 35 02

CVR: 33619170

  Find os pĂĄ Facebook ​