Vinduer og døre

Montering af vinduer og døre i Augustenborg, Sydals, Nordborg, Sønderborg og omegn

Hos Fynshav Snedker- & Tømrerforretning udfører vi montering af vinduer og udskiftning af døre. Derudover tilbyder vi også alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Vi dækker hele Augustenborg, Sydals, Nordborg, Sønderborg og omegn

MONTERING AF VINDUER OG DØRE UDFØRT AF KVALITETSBEVIDST FAGMAND

Skal du have monteret nye vinduer eller nye døre i dit hjem eller virksomhed så er vi de helt rette. Vi tilbyder vores ekspertise indenfor udskiftning og montering af alle typer vinduer og døre til privat og erhverv. Står du med et projekt hvor du ønsker en tømrer med fokus på kvalitet og solidt håndværk så tag kontakt til os, så er du sikret at dine nye vinduer bliver monteret rigtigt og med høj kvalitet.

Montering af nye vinduer og døre kan i den grad være med til at give dit hus ydre et flot udtryk. I en større renovering af hus, kan man også få nyt tag eller renovering af nuværende tag for at give en fuld udvendig renovering. Og på samme måde kan gulvlægning give det sidste til at fremhæve de nye døre som er monteret inde i huset.

Vi kan klarer alle opgaver, store som små. Så skal vi stå for udskiftning af vinduer eller en større renovering så er vi den rette samarbejdspartner til dig.

FAGLIG EKSPERTISE VED MONTERING AF DØRE OG VINDUER

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed før arbejdet med montering af vinduer og døre går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye døre og vinduer skal monteres.​

Montering af vinduer og døre er en investering i ens bolig, og vi ser det derfor som vores fornemmeste opgave at sikre din investering så længe som muligt. Derfor rådgiver vi naturligvis om hvad der skal til for, at du kan holde dine nye døre og vinduer ved lige, så de kan holde sig pæne i mange år frem.

MONTERING AF INDVENDIGE DØRE

Hos Fynshav Snedker- & Tømrerforretning tilbyder vi montering af døre indvendig samt udvendig. Med mange års erfaring er vi specialister i montering af døre og vinduer. Udskiftning af døre er mere krævende end det måske lige ser ud. Vi står selvfølgelige for udskiftning af døren samt hele karmen hvis dette ønskes.

Vi sikre at døren er monteret korrekt i lod og er fuldstændig lige. Døren bliver altid finjusteret i hængsler så den ikke gaber eller binder. Det kan være meget teknisk at finjusterer en dør, men med flere tusinde justeringer og monteringer af døre er vi eksperter i at få din dør til at sidde helt perfekt.

Ønsker du døre på specialmål, skydedøre eller større facade døre kan vi også klare montering af disse. Og vi tilbyder også vores faglige kompetencer i form af rådgivning når du skal have udskiftet dine indvendige døre i boligen.

SÅDAN KLARER VI MONTERING AF DINE VINDUER

Det er muligt selv at stå for montering af vinduer og døre i ens hjem, vi vil dog altid anbefale at man får en tømrer til at stå for opgaven så du får fuldt udbytte af dine nye vinduer.

Ved at lade os klare opgaven er du sikret at der er isoleret optimalt omkring vinduet og at det sidder perfekt. Det ville være ærgerligt at investere i gode energibesparende vinduer, og så selv være skyld i en forkert montering som resultere i at hele energibesparelsen og isoleringen går tabt.

Først fjerner vi det nuværende vindue

Inden vi går igang skal vi have lavet en opmåling for at sikre at de nye vinduer passer, det er meget vigtigt med en opmåling inden man begynder monteringen af vinduet, i tilfælde af man har målt forkert når man bestilte vinduet. Det er ikke sjovt at have pillet de gamle vinduer ud og så opdage at de nye ikke passer.

Efter kontrol opmålingen skal vi have fjernet de gamle vinduer. Som en ekstra service er det muligt at vi står for bortskaffelse af det gamle vindue så du ikke skal tænke på det. Når man fjerner eksisterende vinduer er det vigtigt at gøre det nænsomt, så man ikke beskadiger murværket unødvendigt.

Gør klar til montering af det nye vindue

Falsene vil være lidt medtaget efter fjernelsen af det gamle vindue og de skal derfor renses og rengøres, så man har de bedste forudsætninger for en flot montering af det nye vindue.

Nu skal de nye vinduer monteres

De nye vinduer er klar til montering. Det er vigtigt man gør brug af de rette skruer og at vinduet sidder helt i vater når man montere det. Vores tømrer og snedkere sikre at monteringen er udført korrekt og at alle funktioner på vinduet fungere som de skal.

Isolering af det nye vindue til slut

Dit nye vindue sidder som det skal og er skruet godt på plads. Som afslutning på vindues monteringen skal der isoleres omkring vinduet og lukkes af med en fuge. Vi går alt arbejde efter så du er sikret det hele fungere når vi tager afsted.

KONTAKT OS HVIS DU HAR BRUG HJÆLP TIL MONTERING AF VINDUER OG DØRE

Har du brug for professionel hjælp til montering af døre og vinduer, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Kontakt os på mail fynshavstf@hotmail.dk​​ eller på telefon 29 42 35 02.​

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 29 42 35 02 eller send en mail til fynshavstf@hotmail.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.